سرپرست وزارت زراعت در مراسم دعاخوانی به شهدای دیروز: حادثه‌ی دیروز، تراژیدی ملی بود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۳ - ۱۳:۴۴
سرپرست وزارت زراعت در مراسم دعاخوانی به شهدای دیروز: حادثه‌ی دیروز، تراژیدی ملی بود


۱۳ عقرب ۱۳۹۹
مراسم فاتحه‌‌خوانی به مناسبت شهادت شماری از محصلان و استادان پوهنتون کابل در وزارت زراعت برگزار شد.
رهبری و کارمندان وزارت زراعت، در تالار پلان این وزارت مراسم فاتحه‌خوانی به روان محصلان و استادان شهیدشده‌ی پوهنتون کابل برگزار کردند و به روان شهدا درود فرستادند.
پس از تلاوت قران کریم و دعاخوانی اشتراک‌کننده‌گان، داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در سخنانی گفت: «حادثه دیروز، واقعه بدی بود، این کار تروریستی،‌ جنایت کلانی است، به هیچ الفاظ نمی‌شود آن را محکوم و تقبیح کرد، متحدانه، باید در برابر آن مقاومت کنیم.»
به گفته‌ی آقای احدی، باید در برابر چنین حوادثی، حکومت و مردم ایستاده‌گی کنند، زیرا دیگر چاره‌ای جز مقاومت وجود ندارد.
سرپرست وزارت زراعت گفت، با وجودی که این گونه حادثات دردناک است، اما باید مقاومت کنیم، حادثه‌ی چند روز پیش در مرکز آموزشی کوثر، حادثه دیروز، اعمال تروریستی‌اند، باید در برابر چنین اعمال، مقاومت کنیم، تسلیمی راه‌حل نیست.
آقای احدی گفت، «به خانواده‌هایی که عزیزان‌شان را از دست داده‌اند، تسلیت عرض می‌کنم و برای‌شان صبر و استقامت تمنا دارم، هم‌چنان به زخمیان این حمله‌ی تروریستی شفای عاجل می‌خواهم.»

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها