روند توزیع تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۹:۴۷
روند توزیع تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس آغاز شد

۲۲ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس آغاز شد و جمعاً ۵۴۸ متریک تن تخم اصلاح‌شده به دهقانان این ولایت توزیع می‌شود.
از این میان ۳۹۱ متریک تن تخم اصلاح‌شده در کمپین عمومی وزارت زراعت به هفت هزار و ۸۲۰ دهقان بادغیسی توزیع می‌گردد.
دهقانان برای دریافت بذرهای اصلاح‌شده‌ای که در کمپین عمومی وزارت به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد، دهقانان تنها ۴۰ فی‌صد قیمت تمام‌شد را می‌پردازند و ۶۰ درصد دیگر را وزارت زراعت پرداخت می‌کند. دهقانان مستفیدشونده از این تخم‌های اصلاح‌شده از قلعه نو مرکز و ولسوالی‌های قادس، جوند، مقر و آب‌کمری بادغیس اند.
هم‌زمان با توزیع این گندم‌ها، ۱۵۷ متریک تن گندم اصلاح‌شده بذری و مقدار (۲۰۷) متریک تن کود کیمیایی از جانب دفترها و موسسات همکار (۵۰ متریک تن از سوی دفتر بین‌المللی وردوِژن،  ۱۰۰ متریک تن از جانب FAI و هفت تن از سوی دفتر IRC) در هم‌آهنگی با ریاست زراعت بادغیس در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توزیع گردیده است.
با توزیع مجموع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم،  پنج هزار و ۴۸۰ هکتار زمین، گندم اصلاح شده کشت خواهد شد.
 باید گفت که سال گذشته در پی توزیع ۸۱۷ متریک تن گندم اصلاح‌شده بذری در ولایت بادغیس از جانب ریاست زراعت و موسسات همکار، یک سال زراعتی خوب وپربار سپری شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS