درمیان‌گذاری دیدگاه‌ها برای ساختن استراتژی رشد زراعت

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۴ - ۱۳:۱۲
 درمیان‌گذاری دیدگاه‌ها برای ساختن استراتژی رشد زراعت

۴ قوس ۱۳۹۸
بعد از چاشت دیروز، کنفرانس رشد زراعت، برای درمیان‌گذاری نظرهای مسوولان زراعت زون‌های مختلف کشور، تشریح فعالیت‌های زراعت الکترونیک و چگونه‌گی قرضه دهی برای دهقانان اختصاص داده شده بود.
در نخست ایمل ارمان رییس بانک توسعه زراعت «ADF» پیرامون سهولت‌های قرضه‌دهی جهت انکشاف زراعت، باغداری و مالداری صحبت کرد.
بعداً عبدالحسیب حبیب رییس تکنولوژی معلوماتی وزارت زراعت، سخت گفت و در مورد زراعت الکترونیک معلومات داد. وی از ایجاد کتاب‌خانه‌ی زراعتی، مرکز تماس دهقانان، دسترسی آسان به معلومات، علاقه‌مندی دهقانان برای ساخت دیتابیس زراعتی، بانک معلومات زراعتی، تبلیت زراعتی، رادیوی زراعتی، ساختن سیم‌کارت دهقان، تشخیص امراض و آفات نباتی و تلفن هوشمند به عنوان دست‌آوردها سخن گفت.
پس از آن، نماینده‌گان زون‌های مرکز، شمال، شمال‌شرق، غرب، جنوب، جنوب غرب، شرق و جنوب شرق صحبت و مباحثه کردند.
صحبت‌ها روی انکشاف صنعت زعفران، نبات طبی هینگ، ماهی‌پروری، مرغ‌پروری، باغداری، لبنیات، پرورش بز و گوسفند، شتر، تولید پسته، سمارق، ستروس، زیتون، خرما، زمینه‌های تنظیم آب، بلند بردن آگاهی دهقانان، ایجاد باغ‌های چهارمغز، ظرفیت‌ها برای آبیاری با انرژی آفتابی، صادرات تولیدات داخلی و کاهش واردات صحبت کردند.
در ضمن به سوالات اشتراک کننده‌گان از سوی حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی و محبوب‌الله ننگ سرپرست معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت پاسخ داده شد.
در بخش دیگر، هم‌چنان غلام‌رسول صمدی یک‌تن از متخصصان سکتور زراعت مشورت‌های تخنیکی و لازم را ارائه کرد.
این کنفرانس امروز و فردا نیز ادامه دارد. در این ورزها اشتراک‌کننده‌گان به گروپ‌های کاری تقسیم می‌شوند و روی موارد مختلف بحث می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها