حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۶
حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید
 
۹سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، اعلام کرده که میزان حاصلات کشت‌زارهای لوبیا در این ولایت افزایش چشم‌‌گیری داشته و امسال به بیش از ۱۲هزار متریک تُن رسیده است. امسال دوهزار جریب زمین در بغلان لوبیا کشت شده بود.
ریاست زراعت بغلان می‌افزاید که استفاده از ورایتی‌های اصلاح‌شده و پُرحاصل، آماده ساختن بستر مناسب برای کشت، آبیاری منظم، استفاده به موقع کودهای کیمیاوی و کنترول گیاهان هرزه از عوامل اصلی افزایش محصولات لوبیا در این ولایت بوده است.
لوبیا یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی است و هر سیر لوبیای بغلان، مبلغ هفت‌صد افغانی بالای زمین زراعتی خرید و فروش می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات دایکندی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی، تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک نمایندگان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران مستحق در ولسوالی بلخ

۲۴ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به منظور بهبود تغذیه حیوانات در فصل زمستان، با همکاری یکی از موسسات همکار  در  ولسوالی بلخ، روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

بازگشت به خبرها