جلسه معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهانی و پروژه EATS

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۶ - ۱۶:۳۰
جلسه معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهانی و پروژه EATS

۶ سرطان ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مالداری و آبیاری از طریق ویدیو کنفرانس با مسوولان بانک جهانی و پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در مورد بازسازی سیلوها صحبت کرد.
در این جلسه روی طرح، دیزاین و بازسازی سیلو‌ها صحبت شد. هم‌چنان گفته شد که در صورت گزاف بودن هزینه ترمیم این سیلوها، روی طرح بدیل و مشخصاً‌ ساخت سیلوهای جدید کار شود.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در این جلسه به دلیل نبود سیلوی فعال در شمال کشور، بر ضرورت ترمیم سیلوی ولایت بغلان تاکید کرد.
قابل یادآوری است که وزارت زراعت طرحی را برای ترمیم سیلوهای کابل، هرات و قندهار روی دست دارد و قرار است بودجه آن از سوی بانک جهانی پرداخت و توسط پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی تطبیق شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها