جلسه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۵:۲۳
جلسه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد 

۲۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور رئسای سکتوری وزارت زراعت و رئیس و مسوولان ریاست مالی و حسابی این وزارت برگزار شد.
در این جلسه چگونگی و میزان مصرف بودجه سال 1402 و بودجه پیشنهادی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای سال 1402 مالی به بحث گرفته شد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه  بر تکمیل مراحل بودجوی سال 1402 هدایت داده   و همچنان از روئسای ریاست‌های سکتوری خواست تا مطابق به نیازمندی دهقانان و مالدارن کشور و وضعیت فعلی کشور پروژهای را در نظر گیرند که جوابگو مشکلات دهقانان و مالدارن کشور بود همین گونه زمینه کاریابی و بهبود وضعیت زراعتی و مالداری کشور فراهم گردد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مسوولیت سکتورهای زراعت، مالداری، آبیاری، منابع طبیعی و تنظیم اراضی کشور را به عهده دارد که نظر به آن پروژهای مختلف را جهت تنظیم، رشد و انکشاف این سکتور ها به پیش می‌برد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۰:۲
Background image

نظارت از تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در نجراب کاپیسا

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی نجراب نظارت کردند. این نظارت با حضور مولوی محمد رحیم نعمانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

بازگشت به خبرها