جلسه‌ کمیته‌ رهبری و هماهنگی معینیت زراعت و مالداری با تیم تخنیکی پروژه انکشاف اجتماعی و معیشت پایدار برگزار شد

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۲:۴۲
جلسه‌ کمیته‌ رهبری و هماهنگی معینیت زراعت و مالداری با تیم تخنیکی پروژه انکشاف اجتماعی و معیشت پایدار برگزار شد جلسه‌ کمیته‌ رهبری و هماهنگی معینیت زراعت و مالداری با تیم تخنیکی پروژه انکشاف اجتماعی و معیشت پایدار برای تطبیق بهتر این پروژه در ولایت‌های خوست و پکتیا، برگزار شد شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با تیم تخنیکی و آمر پروژه آقای مولر اندر دانل (Muller Ander Daaniel) تدویر جلسه، دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، از فعالیت‌های اداره انکشافی و همکاری س

جلسه‌ کمیته‌ رهبری و هماهنگی معینیت زراعت و مالداری با تیم تخنیکی پروژه انکشاف اجتماعی و معیشت پایدار برای تطبیق بهتر این پروژه در ولایت‌های خوست و پکتیا، برگزار شد
شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با تیم تخنیکی و آمر پروژه آقای مولر اندر دانل (Muller Ander Daaniel) تدویر جلسه، دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، از فعالیت‌های اداره انکشافی و همکاری سویس در افغانستان قدردانی کرد و از تطبیق پروژه‌های تحت حمایت این اداره اطمینان داد. وی گفت که پروژه‌ها به‌ شکل درست پلان و تطبیق می‌شود تا از یک طرف برای مردم و دهقانان بی‌بضاعت ولایت‌های خوست و پکتیا منفعت بیش‌تر داشته باشد و از طرف دیگر زراعت کشور مسلکی، عصری و پایدار شود.
به تعقیب آن، مولر اندر دانل، آمر پروژه انکشاف اجتماعی و معیشت پایدار، از فعالیت‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تشکر و بر همکاری بیش‌تر این پروژه در راستای تقویت سکتور زراعت و مالداری در افغانستان تأکید کرد.
همچنان محمدتواب ستانکزی در‌باره کارهای تکمیل و نیمه‌تکمیل پروژه مذکور در ولایات خوست و پکتیا معلومات داد. براساس آنچه آقای ستانکزی توضیح داد، مدت این پروژه ۱۰ سال (May ۲۰۱۳-July ۲۰۲۳) است که در سه مرحله تطبیق می‌شود و بودجه مجموعی آن ۱۵.۳ میلیون دالر امریکایی است.
شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، بر همکاری و هماهنگی بیش‌تر بین طرفین تأکید کرد.
 تیم تخنیکی و آمر این پروژه ضمن قدردانی از حمایت و همکاری وزارت زراعت، تعهد کردند که تمام هدایات معین زراعت و مالداری و نظریات اشتراک‌کننده‌گان را در نظر گرفته فعالیت‌های خویش را در ولایت‌های خوست و پکتیا نجام می‌دهند.

 

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها