توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای ۴۸ دهقان در غور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۵۹
توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای ۴۸ دهقان در غور

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، در چارچوب برنامه معیشت بدیل و با حمایت مالی بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ دهقان واجد شرایط در ولسوالی‌های تیوره، تولک و ساغر این ولایت توزیع کرد.
این کمک به دهقانانی اختصاص یافته است که از کشت کوکنار و مواد مخدر دست کشیده‌اند. بر اساس این برنامه، برای هر دهقان ۴۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران جهت کشت در یک جریب زمین در نظر گرفته شده است.
همچنان، تیم‌های مسلکی ریاست زراعت در جریان توزیع، راهنمایی‌های عملی لازم را در زمینه کشت و پرورش زعفران به دهقانان ارائه کردند.
گفتنی است که در سال جاری، بیش از ۳۵ تُن پیاز زعفران نیز از طریق بودجه انکشافی معیشت بدیل برای شماری از دهقانان در ولسوالی شهرک غور توزیع شده است.
ترویج کشت زعفران به‌عنوان یک گیاه طبی و صنعتی با ارزش اقتصادی، می‌تواند در ایجاد معیشت بدیل، افزایش عواید و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان نقش مؤثری داشته باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۵۹
Background image

توزیع ۳۵۰ هزار نهال نبات طبی هنگ برای ۵۰ دهقان در سمنگان

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چارچوب برنامه ترویج کشت بدیل کوکنار، برای ۵۰ دهقان در مرکز ایبک و ولسوالی‌های حضرت سلطان، خرم‌وسارباغ، دره‌صوف پایین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۵۹
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای ۴۸ دهقان در غور

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، در چارچوب برنامه معیشت بدیل و با حمایت مالی بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۹:۵۷
Background image

سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان افتتاح گردید

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان، تحت شعار «زراعت و مالداری پایدار، تولید بیشتر، اقتصاد نیرومندتر» با حضور مقامات امارت اسلامی افغانستان،. . .

BACK TO NEWS