توزیع پول نقد برای بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان در ولایت بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۹
توزیع پول نقد برای بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان در ولایت بادغیس

۱۱ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور حمایت و مساعدت از بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان از کشورهای همسایه، پروژه‌ای را تحت نام «دسترسی به راه‌حل‌های پایدار برای مهاجرین متأثر از بی‌جا شده‌گی» تطبیق نمود.
بر اساس این برنامه، خانواده‌های مستحق و واجد شرایط پس از شناسایی، سروی و انتخاب توسط تیم‌های موظف در ولسوالی‌های سنگ آتش، آبکمری و قلعه‌نو مرکز ولایت، مورد حمایت قرار گرفتند و برای آنان کمک نقدی توزیع شد.
این روند توسط پرسونل آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس و با استفاده از منابع مالی فراهم‌شده از سوی یکی از نهادهای همکار تطبیق گردید.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس تأکید می‌نماید که اجرای چنین برنامه‌ها در راستای کاهش مشکلات اقتصادی خانواده‌های آسیب‌پذیر و بهبود وضعیت معیشتی آنان ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۲
Background image

بازدید سفیر اتحادیه اروپا و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات در بدخشان

۲۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات بهار در ناحیه ششم شهر فیض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۴۰
Background image

هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان، رئیس عمومی دفتر سازمان غذایی ملل متحد، رئیس اقتصاد ولایت و شماری از مسئولان نهادهای بین‌المللی از. . .

بازگشت به خبرها