توزیع تخم و وسایل زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در زرنج

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
توزیع تخم و وسایل زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در زرنج

۱۳ ثور ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری مؤسسه سازمان کمک‌های بشری (OHA)، برای ۷۵ تن از خانم‌های زراعت‌پیشه به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، تخم‌های سبزیجات و وسایل زراعتی توزیع کرد.
مسئولان گفته‌اند که در این برنامه، برای هر یک از زنان مستفید ۱۰۰ گرام تخم رومی، ۱۰۰ گرام تخم گشنیز، ۱۰۰ گرام تخم نوش‌پیاز، ۱۰۰ گرام تخم گندنه و ۱۰۰ گرام تخم تربچه توزیع شده است. همچنان وسایل مورد نیاز زراعتی شامل بیلچه با دسته، خیشاوه‌کن، آب‌پاش، کلنگ، داس و سبد نیز در اختیار آنان قرار گرفته است.
مسئولان هدف از اجرای این برنامه را افزایش تولید سبزیجات در سطح خانواده، بهبود وضعیت تغذیه و ایجاد مصروفیت مفید برای زنان در محیط خانه عنوان کرده‌اند.
در پایان، زنان مستفید از تطبیق چنین برنامه‌ها در راستای ترویج کشت سبزیجات، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه همکار ابراز خرسندی کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها