توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی جرم بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۱
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی جرم بدخشان

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی جرم ولایت بدخشان آغاز و عملی گردید. این برنامه در شماری از قریه‌های این ولسوالی تطبیق شد و هدف آن حمایت از دهاقین، افزایش محصولات زراعتی و بهبود معیشت خانواده‌های دهقانی می‌باشد.
این توزیع توسط موسسه ارتقایی اجتماعی با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان و مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی جرم تطبیق گردید. جریان توزیع از سوی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از نزدیک نظارت و ارزیابی شد تا روند توزیع به‌گونه شفاف و منظم پیش برده شود.
این پروژه با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد عملی گردیده و در راستای پالیسی‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور تقویت امنیت غذایی، بهبود تغذیه و افزایش توان اقتصادی خانواده‌های دهقانان تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها