بیش از ۲۰ هزار خریطه‌ تخم سبزیجات و نهال زینتی در سبزخانه‌های ولایت کاپیسا غرس می‌گردد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۱۰:۱۰
بیش از ۲۰ هزار خریطه‌ تخم سبزیجات و نهال زینتی در سبزخانه‌های ولایت کاپیسا غرس می‌گردد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا پلان دارد که در سبزخانه‌ها‌ و فارم‌های تحقیقاتی مربوط اداره زراعت بیش از ۲۰ هزار از خریطه پلاستیکی را غرس نماید که در داخل آن تخم سبزیجات و نهال‌های زینتی موجود است تا از آن تولید نهال صورت گیرد.
قرار است این خریطه‌ها در فارم جنگلات پارک گدام  و در سبز خانه‌های مربوطه این ریاست تخم نهال‌های ناجو، مورپان، جلغوزه و انواع گل‌های زینتی  بذر شود.
 این فعالیت در حالی صورت می‌گیرد که سالانه در این سبز خانه‌ها هزاران نوجست‌های مثمر، غیر مثمر و زینتی بذر و به مدت یک الی دوسال پرورش، نگهداری و تربیه میشوند. 
بعدآ به قوریه جات مربوطه انتقال داده میشود و از طرف ریاست زراعت شامل کمپاین‌ نهال شانی گردیده و به نهاد‌های امارتی جهت غرس و سرسبزی توزیع می‌گردد. 
مسوولان ریاست زراعت تلاش دارد تا قوریه جات مربوطه وسعت پیدا نماید و نیازمندی باشنده‌گان این ولایت در بخش غرس نهال‌های مثمر غیر مثمر و زینتی از این قوریه جات مرفوع سازد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها