بیش از ۱۶۰ هزار نهال پسته در سمنگان غرس شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۲ - ۱۰:۵۷
بیش از ۱۶۰ هزار نهال پسته در سمنگان غرس شد

۲۰ جوزای ۱۳۹۹

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جهت توسعه و انکشاف پسته‌زارها در ولایت سمنگان از طریق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ۱۶۰ هزار نهال پسته را زیر نظر چهار انجمن جنگل‌داری در ایبک، مرکز ولایت سمنگان غرس کرد.

این نهال‌ها در ۴۰ باغچه خانه‌گی توسط تولیدکننده‌گان محلی تولید شده بود.

با غرس این نهال‌ها تغییرات مثبتی در توسعه‌ی جنگل‌های مصنوعی پسته، جلوگیری از تغییرات اقلیمی، گسترش فضای سبز، مبارزه علیه گرم شدن هوا در منطقه و هم‌چنین ایجاد زمینه‌ی کار به روستانشینان به وجود خواهد آمد.

محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان می‌گوید که ابزار، مواد و وسایل مورد نیاز ۴۰ باغچه خانه‌گی تولیدکننده‌ی نهال‌های پسته توسط ریاست زراعت تهیه و به دست‌رس آنان قرار گرفته بود. آقای ارغندیوال می‌گوید نهال‌هایی که توسط تولیدکننده‌گان یادشده عرضه می‌شود، توسط ریاست زراعت در مقابل ۲۰ افغانی خریداری می‌شود و سپس این نهال‌ها توسط انجمن‌های جنگلداری غرس و حفاظت می‌گردد.

رستم بای یک‌تن از رییسان انجمن‌های جنگل‌داری خرسندی‌اش را از تطبیق این پروژه ابراز می‌دارد و می‌گوید که این پروژه از یک طرف زمینه‌ی کار را برای مردم محل مهیا می‌سازد و از سوی دیگر در گسترش جنگل‌های پسته نقش مثبت و مستقیم دارد و روی عواید و بلند رفتن اقتصاد دهقانان و مالداران نیز اثرهای مثبتی می‌گذارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست به‌منظور بهبود فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی برگزار شد

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ارزیابی و تقویت هماهنگی فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی، نشست مهمی در ریاست تصفیه اراضی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در  میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

بازگشت به خبرها