به ۱۹۰ مالدار در جوزجان وسایل پروسس لبنیات توزیع شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۳ - ۹:۴۷
 به ۱۹۰ مالدار در جوزجان وسایل پروسس لبنیات توزیع شد

۲۳عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، به منظور تقویت اقتصاد خانواده‌ها به ۱۹۰ تن از مالداران در ولسوالی‌های خواجه‌ دوکوه، خانقاه و فیض‌آباد، بسته‌های وسایل پروسس لبنیات توزیع کرد.
این بسته‌های کمکی که به همکاری پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغییر اقلیم، CDRRP، توزیع شده، شامل پانزده قلم جنس از قبیل کانسنترت، منرال پودر، ماشین دستی، فلتر شیر، سطل و دیگر وسایل ضروری می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها