امسال در نیمروز ۸۰ هکتار باغ جدید ایجاد و احیا شده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۶:۱۰
نیمروز کې سږکال ۸۰ هکټاره نوي بڼونه جوړ او بیارغول شوي دي

۲۷ دلو ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سال جاری ۸۰ هکتار باغ جدید در ولایت نیمروز ساخته و احیا کرده است.
این باغ‌ها که ۳۰ هکتار آن درختان میوه است، در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های چهاربرجک و خاشرود، احیا و ساخته شده است.
ساخت این باغ‌های جدید و احیای باغ‌های کهنه، یک‌میلیون و ۷۴۰هزار و ۹۶۰ افغانی هزینه برداشته است.
همین طور طی سال جاری برای ساخت پنج هکتار باغ جدید پسته در ولسوالی‌های خاشرود و دلآرام نیمروز نیز با هزینه ۱۸هزار و ۲۲۵ افغانی تخم پسته توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

فرصت محدود است؛ غرفه‌ها اندک می‌باشند، پس بشتابید!


سرمایه‌گذاران و متشبثین بخش زراعت و مالداری می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، تولیدات خویش را معرفی نموده و به بازار عرضه کنند. حضور در این نمایشگاه، بستر مناسبی را برای بازاریابی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

BACK TO NEWS