اعمار ۱۰ باب سردخانه صفری برای ذخیره میوه و سبزی در کاپيسا جریان  دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۳۰
اعمار ۱۰ باب سردخانه صفری برای ذخیره میوه و سبزی در کاپيسا جریان  دارد

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
کار اعمار ۱۰ باب سردخانه صفری برای نگهداری و ذخیره میوه‌جات و سبزیجات در ولسوالی‌های نجراب و تگاب ولایت کاپيسا جریان دارد. بر اساس طرح، در هر ولسوالی پنج باب سردخانه ساخته می‌شود.
در حال حاضر، از میان سردخانه‌های ولسوالی تگاب، سه باب آن در قریه‌های اختر باباخیل، لالاگی‌خیل و گدای‌خیل تحت کار عملی قرار دارد و حدود زیادی از مراحل ساختمانی آن پیش رفته است. این پروژه از سوی ریاست زراعت به هزینه مؤسسه احیای مهارت‌ها و بازسازی عملی می‌گردد و هدف آن ایجاد ظرفیت مناسب برای نگهداری محصولات زراعتی دهاقین می‌باشد.
مسئولان ریاست زراعت کاپيسا می‌گویند که با تکمیل این سردخانه‌ها، زمینه کاهش ضایعات محصولات و افزایش دسترسی دهاقین به بازار فراهم خواهد شد. همچنان، تیم تخنیکی ریاست زراعت بر روند کار نظارت نموده و برای انجنیران شرکت قراردادی مشوره‌های لازم تخنیکی را ارائه کرده‌اند تا کار مطابق نقشه، بل‌احجام و شرایط قرارداد تکمیل گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها