آغاز کمپاین خزانی توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۲:۱۶
آغاز کمپاین خزانی توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولایت کندز

۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر خوراک و زراعت ملل متحد و موسسه دست‌به‌دست، کمپاین خزانی توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی را در مرکز این ولایت رسماً افتتاح کرد.
 این کمپاین با حضور مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت ولایت کندز، نمایندگان سازمان ملل و مسئولان محلی و جمعی از دهقانان آغاز شد.
در ابتدای این برنامه، وحیدالله هدفمند مسئول موسسه دست‌به‌دست، ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، به اهمیت تخم بذری گندم و نقش این موسسه در ارتقای زراعت اشاره کرد. سپس مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت کندز، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این برنامه، این پروژه را نقطه عطفی برای تقویت زراعت و تضمین امنیت غذایی در ولایت کندز خواند.
رئیس زراعت تأکید کرد که تخم‌های اصلاح‌شده با ویژگی‌های مقاومت در برابر خشکی، آفات و عملکرد بهتر در شرایط مختلف اقلیمی، می‌توانند به تولید پایدار و موفق کمک کنند. وی همچنین بر حمایت‌های دولت از بخش زراعت و تعهد به بهبود معیشت دهقانان تأکید کرد.
در ادامه، نماینده دفتر خوراک و زراعت ملل متحد از همکاری ریاست زراعت و موسسه دست‌به‌دست تشکر کرده و وعده داد که در سال آینده، دهقانان بیشتری تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.
در چارچوب این کمپاین، قرار است بیش از ۴۲ هزار دهقان در سطح ولایت کندز از تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی بهره‌مند شوند. این پروژه با تمویل دفتر خوراک و زراعت ملل متحد و تطبیق موسسه دست‌به‌دست، با هدف افزایش تولید و بهبود امنیت غذایی دهقانان در این ولایت به اجرا در می‌آید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها