ملاقات مسوولان کمیته هالند با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در مورد گسترش ساحه فعالیت این کمیته

content_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
ملاقات مسوولان کمیته هالند با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در مورد گسترش ساحه فعالیت این کمیته

۲۱ سرطان ۱۴۰۰
مسوولان کمیته هالند (DCA) در مورد گسترش ساحه فعالیت پروژه کلب کوچی این کمیته در سراسر افغانستان، با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت دیدار کردند.
در این دیدار مسوولان کمیته هالند در مورد فعالیت‌های این کمیته در قالب پروژه کلب کوچی به معین زراعت و مالداری وزارت زراعت معلومات مفصل ارایه کردند. آن‌ها هم‌چنان گفتند که این کمیته اکنون در ۱۰ ولایت فعالیت دارد و به دلیل پراگنده بودن کوچی‌ها در نقاط مختلف کشور، خواهان گسترش ساحه فعالیت خود است.
شیرشاه امیری، معین زراعت و آبیاری وزارت زراعت، با تأکید بر ایجاد هماهنگی به منظور تطبیق مؤثر فعالیت‌های این کمیته، گفت که وزارت زراعت آماده است تا در صورت نیاز، با این کمیته همکاری کند.
پروژه کلب کوچی که از سوی کمیته هالند راه‌اندازی شده و در بخش‌های خدمات وترنری، توسعه مالداری، ساختن فیدربانک‌ها، حفظ‌الصحه حیوانی، زنجیره ارزش مالداری و کنترل امراض مشترک میان انسان و حیوان فعالیت می‌کند، ۵۰ هزار مالدار کوچی را در ۱۰ ولایت تحت پوشش قرار داده است. این پروژه از سال ۲۰۱۴ شروع شده و تا سال ۲۰۲۲ ادامه می‌یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها