وزیر زراعت به تسریع روند ارایه‌ی خدمات به دهقانان تاکید کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۶:۳
وزیر زراعت به تسریع روند ارایه‌ی خدمات به دهقانان تاکید کرد

۱۱حمل ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جلسه‌ اداری امروز در این وزارت، از تمام مسوولان این اداره خواست تا روند ارایه‌ی خدمات به دهقانان را تسریع ببخشند.
در این جلسه که معینان، مسوولان ادارات مربوط به وزارت زراعت و هم‌چنین روسای پروژه‌های زراعتی نیز حضور داشتند، در آن باره بودجه انکشافی سال مالی ۱۴۰۰ نیز بحث شد.
وزیر زراعت در این جلسه گفت:‌ «در سال مالی ۹۹، در تطبیق پروژه‌ها و مصرف بودجه مشکلات وجود داشت و در سال مالی جاری، این مشکلات اصلاً قابل قبول نیست.»
بودجه انکشافی وزارت زراعت، در سال مالی جاری، ۱۲.۳ میلیارد افغانی تعیین شده است.
آقای احدی گفت که وزارت زراعت باید روند ارایه‌ی خدمات را براساس امکانات بودجوی خود تسریع بخشیده و پروژه‌ها به اسرع تطبیق شوند. او در عین‌حال تاکید کرد که امسال باید بیشتر از ۹۰درصد بودجه انکشافی به مصرف برسد و این مصارف باید به صورت معقول و موثر صورت گیرد.
در همین‌حال، عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، با ارایه‌ معلومات مختصری در باره مشکلات موجود فرا راه تطبیق پروژه‌ها و پلان مالی سال ۱۴۰۰، گفت که ارزیابی امسال از مسوولان پروژه‌ها براساس مصرف بودجه و کارکردهای‌شان صورت می‌گیرد.
داکتر انوارالحق احدی نیز، در این باره گفت که در سال جاری ارزیابی مسوولان پروژه‌ها متناسب به تطبیق به موقع پروژه‌ها در محل و نتایج به‌دست آمده از فعالیت‌ها صورت می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سمنگان آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره را در سطح مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرد. این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات این ریاست راه‌اندازی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۲۳
Background image

سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه امارتی برای گفتگو در زمینه‌ همکاری‌های منطقه‌ای و بررسی موضوعات مهم در. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱/۲۲ - ۱۵:۴۴
Background image

وزیر زراعت از ولسوالی‌های قرقین و خماب جوزجان بازدید کرد

۲۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به ولسوالی‌های قرقین و خماب ولایت جوزجان سفر کرد و از وضعیت زراعتی، آبیاری و تخریبات ناشی از دریای آمو در این مناطق. . .

BACK TO NEWS