دیدار وزیر زراعت با سفیر پاکستان در کابل: گفت‌وگو روی بهبود وضعیت تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۶:۳۴
دیدار وزیر زراعت با سفیر پاکستان در کابل: گفت‌وگو روی بهبود وضعیت تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور

۷ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با منصور احمد خان، سفیر جمهوری اسلامی پاکستان مقیم کابل دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور صحبت کردند.
آقای احدی در این دیدار، افزون بر تأکید روی بهبود روابط تجارت محصولات زراعتی، به ویژه در فصل میوه تأکید کرد و گفت که مرزهای دو کشور باید در فصل میوه و دیگر تولیدات زراعتی باید باز باشد.
وزیر زراعت گفت که گاه‌گاه میان در تجارت محصولات زراعتی با پاکستان مشکلاتی ایجاد می‌شود و باید روی این موضوعات صحبت و مشکلات به صورت دوجانبه حل شود.
هم‌چنان در این نشست، آقای احدی گفت که باید تعرفه‌های گمرکی به صورت فصلی تغییر نکند و دو طرف تعامل بیش‌تر داشته باشد، زیرا این دو کشور، بازارهای تولیدات یک‌دیگر را شکل می‌دهند.
در این دیدار، در بخش تجارت محصولات زراعتی با سفیر پاکستان موافقت شد که موضوعات و مشکلات مشخص و هیأتی برای حل آن، تعیین شود تا در فصل‌های مختلف زراعتی، تعرفه‌های گمرکی تغییر نکند.
سفیر پاکستان در این دیدار ابراز خوش‌بینی کرد که روابط تجارتی میان دو کشور بهبود و گسترش یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها