۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در دایکندی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۱:۵۳
۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در دایکندی به بهره‌برداری سپرده شد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
بهره‌برداری از ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز با افتتاح نمونه‌ای یک ذخیره‌گاه کچالو در ساحه‌ی «بندبرلان» ولسوالی شهرستان، آغاز شد.
در این مراسم، محمدضیا همدرد والی دایکندی، رییسان نهادهای ولایتی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی و شماری از شهروندان حضور داشتند.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت دایکندی گفت که ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز از مجموع پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی‌ از سوی وزارت زراعت است که به هزینه مجموعی ۱۳۰ میلیون افغانی در هشت ولسوالی دایکندی ساخته شده و این ذخیره‌گاه‌ها اکنون آماده‌ی بهره‌برداری‌اند. رییس زراعت دایکندی هدف از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی را ارزش‌افزایی به محصولات زراعتی، تشویق دهقانان، کارآفرینی و رشد اقتصاد خانواده‌ها عنوان کرد.
والی دایکندی از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت با ابراز خرسندی گفت: «از آن‌جا که اساس اقتصاد جامعه‌ دایکندی را زراعت تشکیل می‌دهد، تطبیق چنین پروژه‌ها، می‌تواند برای دهاقین و رشد محصولات زراعتی این ولایت نهایت مؤثر و مفید تمام شود.»
آقای همدرد گفت که حکومت محلی نیز متعهد است به همکاری و هم‌آهنگی حکومت مرکزی، روی بخش زراعت سرمایه‌گذاری کند و محصولات زراعتی دایکندی را توسعه ببخشد. والی دایکندی او افزود که پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در محلاتی که بیش‌ترین ضرورت وجود داشته، تطبیق شده، بناً توقع می‌رود تا مردم به صورت درست از این بناها استفاده و مراقبت کنند.
حاجی جواهری وکیل شورای ولایتی نیز ضمن سپاس‌گزاری از ریاست زراعت، یادآور شد که ریاست زراعت دایکندی، پروژه‌های عام‌المنفعه را در این ولایت تطبیق کرده و آنان خواهان ادامه این نوع پروژه‌ها در سال‌های آینده نیز هستند.
پیش از این به تاریخ سوم قوس سال روان، کار ساخت ۱۸ سردخانه‌ی سیب از مجموع ۲۱ سردخانه‌ای که در قالب پروژه مدیریت محصولات زراعتی در دایکندی ساخته می‌شود، تکمیل گردید که بهره‌برداری از این سردخانه‌ها نیز آغاز شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها