نشست رییسان زراعت ۳۴ ولایت با رهبری و رییسان مرکزی برای هم‌آهنگی‌ بیش‌تر فعالیت‌ها

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۷:۴۰
نشست رییسان زراعت ۳۴ ولایت با رهبری و رییسان مرکزی برای هم‌آهنگی‌ بیش‌تر فعالیت‌ها


۱۹ عقرب ۱۳۹۹
نشست اولویت‌بندی فرصت‌های زراعتی به شکل زون‌وار، با حضور داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، رییسان زراعت ۳۴ ولایت و شماری از رییسان مرکزی وزارت در تالار پلان برگزار شد.
در این نشست افزایش هم‌آهنگی، اولویت‌بندی فرصت‌های زراعتی به شکل زون‌وار، فرصت‌ها و چالش‌های امور زراعتی در ولایات به بررسی گرفته شد.
در این جلسه، ضمن این که بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ تشریح شد، مشکلات در تطبیق بودجه سال مالی ۱۳۹۹ به بررسی گرفته شد. شماری از رییسان ولایتی، خواست‌ها و مشکلات ولایت‌شان در این سکتور را با مقام و مسوولان مرکزی مطرح ساختند.
داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت گفت که پروژه‌ی باغداری و مالداری «NHLP» در پایان سال مالی جاری ختم می‌شود و به جایش پروژه اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی با بودجه‌ی ۱۰۰ میلیون دالر کار خواهد کرد و پروژه‌هایش را در ۳۴ ولایت در بخش‌های مختلف زراعتی تطبیق می‌کند.
سرپرست وزارت زراعت هم‌چنان گفت که امسال ۱۴ هزار تن تخم اصلاح‌شده توزیع می‌شود که روند آن عملاً آغاز گردیده است.
هم‌چنان داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، درباره‌ی چالش‌ها و مشکلات مطرح شده توسط رییسان ولایتی، به مسوولان مربوطه هدایت داد تا این مشکلات، با در نظر داشت امکانات، حل شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها