افتتاح پروژه پاکاری کانال زهکشی جهت احیا و اصلاح زمین‌های زراعتی در هلمند

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۷
د هلمند په مارجه کې د کرنیزو ځمکو د احیا او اصلاح لپاره د اوبو ایستلو د کانال د پاکولو پروژې پرانیسته

پروژه پاکاری کانال زهکشی قریه ساحه افضل ولسوالی مارجه هلمند با حضور نماینده‌گان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده ریاست زراعت هلمند، نماینده ولسوالی مارجه و شماری از بزرگان و باشندگان محل افتتاح و آغاز شد.
این پروژه به ارزش ۹۹۷ هزار ۱۲۹ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شرکت ساختمانی مناف ناصری قرارداد شده است. با تطبیق این پروژه، بیش از ۲۵۰ جریب زمین از آب‌های ایستاده رهایی یافته و برای کشت دو فصله آماده می‌شود. همچنان بیش از ۵۰۰ جریب زمین دیگر که پیش از این تنها یک‌فصله کشت می‌شد، به حالت مناسب برای کشت دو فصله تبدیل می‌گردد.
مسئولان زراعت می‌گویند اجرای این پروژه در گسترش ساحات زراعتی، ایجاد فرصت‌های شغلی دایمی و افزایش تولیدات زراعتی نقش مهم و مؤثر دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

نشست تخنیکی پیرامون هماهنگی در فعالیت‌ها با برنامه عمران سازمان ملل متحد در وزارت زراعت 

نشست تخنیکی تحت رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت، زراعت، آبیاری و مالداری و حضور مسوولان برنامه عمران سازمان ملل(UNDP) و روسا و مشاوران سکتور زراعت و آبیاری دایر شد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع ۴۰۰ قطعه فیل مرغ برای ۲۰ فامیل در ولسوالی خاک‌جبار ولایت کابل 

١٩ جمادی الثانی ١٤٤٧ ه ق / ١٩ قوس ١٤٠٤ ه ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری موسسه شلتر فار لایف برای ٢٠ خانواده نیازمند به تعداد ٤٠٠ قطعه فیل مرغ نوع برنز و کراس را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

نهال‌های تصدیقی ولایت تخار راهی ولایات کابل، کندز و بدخشان شد

 قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، طی سفر کاری به قریه سرای‌سنگ تالقان، از جریان بسته‌بندی و بارگیری نهال‌های تولیدی یکتن از قوریه‌داران که به کابل، کندز و. . .

بازگشت به خبرها