دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت پنجشیر 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۳:۲۸
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت پنجشیر 

۲۸ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش در جریان سفر به ولایت پنجشیر با حافظ محمد آغا حکیم والی آن ولایت در حضور داشت رییس استخبارات، قوماندان امنیه، مستوفیان و کارمندان محلی پنجشیر دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی، تشخیص آنتن‌های مخابراتی و تخلفات آن‌ها، اجاره‌دهی زمین‌ها و منابع طبیعی، افزایش  منابع عایداتی و آگاهی‌دهی و جمع آوری مناسب عشر و زکات اهداف سفر ما است».
ملا آغاجان آخند افزود:« ما در نظر داریم که سردخانه‌های معیاری، شرکت‌های تولیدی، مراکز تولید و جمع آوری لبنیات ساخته شود تا زمینه اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی مردم مساعد شود.»
در همین حال حافظ محمد آغا حکیم والی ولایت پنجشیر گفت:« تمام ادارات با خلوص نیت در خدمت شما است، هرچند در ولایت پنجشیر مشکلات زیاد وجود ندارد اما به منظور رشد زراعت و مالداری و حفظ منابع طبیعی توجه جدی شود».
در این دیدار که در  مقام ولایت پنجشیر برگزار شده بود مسوولان استخبارات، قوماندانی امنیه، مستوفیت و سایر ادارات ذیربط وعده همکاری همه جانبه را سپردند.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متعهد به اراییه  خدمات بهتر زراعتی، مالداری و باغداری  در مرکز و ولایات می باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها