معین زراعت و مالداری با رییس بنیاد "روپانی" دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۲۸ - ۱۵:۴۷
معین زراعت و مالداری با رییس بنیاد "روپانی" دیدار کرد

۲۸ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با محبت علی رییس بنیاد "روپانی" و شماری از مسوولین این بنیاد دیدار و پیرامون هماهنگی جهت تطبیق موثر پروژها در سکتور زراعت گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در این دیدار گفت:« وزارت زراعت همگام با شما خواهد بود، آنچه بسیار مهم است موثریت، مثمریت و شفافیت در تطبیق پروژه‌ها است، افغانستان در چهل سال اخیر خیلی تخریب شده است نیاز بیشتر برای کار و بازسازی دارد.»
در همین حال  محبت علی رییس بنیاد روپانی در مورد فعالیت‌های بنیاد متذکره صحبت کرده علاوه کرد" بنیاد روپانی از سال ۲۰۱۳ به این‎سو در افغانستان فعالیت دارد، که ابتدا در ولسوالی واخان و اشکاشم ولایت بدخشان در بخش ترویج باغ‌های مثمر فعالیت داشته است در حال حاضر نه تنها بدخشان بلکه ولسوالی سروبی ولایت کابل و ولایت لوگر نیز فعالیت دارد".
محبت علی افزود:« تا سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۲۰ میلیون اصله نهال را در ولسوالی واخان و اشکاشم غرس نموده که نزدیک به چهارهزار جریب باغ‌های مثمر را ایجاد نموده ایم که در آن‌ها نهال سیب، زردآلو و آلوبالو غرس شده است.»
بنیاد روپانی در بخش زراعت، مالداری و آموزش فعالیت داشته است، که از سال 2013 فعالیت خویش را از ولسوالی واخان ولایت بدخشان آغاز نموده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها