میله دهقان سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی
Event dates
Event dates -
میله دهقان و سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی خاتمه یافت
۱۷ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
جشن دهقان و سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی که از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای چهار روز از تاریخ دوازدهم الی پانزدهم ثور سال ۱۴۰۳ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و دهها هزار بادیدکننده در بادامباغ کابل برگزار شده بود خاتمه یافت .
دهقانان و تولیدکنندهگان از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکنندهگان محصولات زراعتی غرض همکاریهای آینده قرارداد، تفاهمنامه و تعهد عقد کردند .
به اساس آمار اراییه شده از سوی مسوولان برگزاری نمایشگاه ارزش مجموعی فروشات، قرارداد ها، تعهدات و تفاهمنامه ها در نمایشگاه متذ کره به حدود ۱۹۷ میلیون افغانی میرسد.
در این نمایشگاه مبلغ ۸ میلیون ۴۵۰ هزار و ۲۶۱ افغانی در بخش محصولات زراعتی، مالداری و صنایع دستی فروشات، ۳۹ قرارداد به ارزش مبلغ یکصد ۶۹ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۸۰۰ افغانی، ۵۳ تعهد نامه به ارزش مبلغ ۱۷ میلیون ۵۰۱ هزار و ۲۰۰ افغانی و ۳۱ تفاهمنامه به ارزش مبلغ سه میلیون و ۳۷۰ هزار و ۲۰۰ افغانی صورت گرفته است.
در این نمایشگاه محصولات خوشکیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسسشده زراعتی و مالداری، ماشینآلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهالهای مثمر و غیر مثمر، دستگاههای تولید برق آفتابی، فعالیتهای زراعتی و تولیدات صنایع دستی در ۲۶۳ غرفه به نمایش گذاشته شده بود که ۵۶ غرفه آن مربوطه به صنایع دستی خانم ها میشد
افتتاح میله دهقان سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی
میله دهقان و سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی با حضور معاونین رئیس الوزار امارت اسلامی افغانستان، اعضای کابینه، مسوولان و رهبری وزارت زراعت، نماینده گان سیاسی کشورهای مختلف، مسوولان سازمان های مدت رسان، تجار و متشبثین سکتور خصوصی، دهقانان و مالدارن در بادام باغ کابل افتتاح شد.
این نمایشگاه با حضور ملاعبدالغنی برادر معاون اقتصادی، مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی، مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، مولوی خلیل الرحمن حقانی وزیر عودت و مهاجرین، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، مولوی آغاجان آخند«حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، شماری از اعضای کابینه، روساء، نماینده گان سیاسی کشورهای مختلف، مسوولان سازمان های مدت رسان، تجار و متشبثین سکتور خصوصی، دهقانان و مالدارن در فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل افتتاح گردید.
در محفل افتتاح این نمایشگاه مسوولان رهبری امارت اسلامی در مورده دستاوردها، فعالیتها و انکشاف سکتور زراعت، مالداری، آبیاری و باغداری صحبت نموده و برنامه امارت اسلامی را پیرامون رشد و انکشاف دهی زراعت از طریق میکانیزه سازی آن بیان کردند.
ملاعبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزرا امارت اسلامی برگزاری نمایشگاهها را فرصتی خوبی برای معرفی محصولات زراعتی و مالداری عنوان نمود افزود" نمایشگاههای زیادی برای معرفی و بازاریابی محصولات داخلی راهاندازی شده و در آینده نیز ادامه خواهد داشت، کوشش داریم که پیداوار داخلی را به بازارهای جهانی معرفی کنیم و چندین نمایشگاه را مشترک با کشورهای همسایه دایر نمودیم و در آینده نیز راهاندازی خواهیم کرد، این نمایشگاهها نقش اساسی در فروش و بازاریابی محصولات زراعتی و مالداری دارد، تلاش امارت بر این است که از طریق کار روی انکشاف زراعت و مالداری برای کاهش فقر، اشتغالزایی، تولید مواد خام کار نمایند که در این راستا برنامه های چون میکانیزه سازی زراعت، تبدیل زراعت عنعنوی به نوین و مدیریت آبها در نظر است که انجام شود ".
در این برنامه مولوی عبدالکبیر معین سیاسی ریاست الوزرا در مورد اهمیت زراعت، مالداری و باغداری از دیدگاه اسلام سخن زده و از توجه خاص امارت به این سکتورها یادآوری کرد"آرزو داریم این نمایشگاه هرچه موثر به اشتراک کنندهگان و معرفی محصولات داخلی تمام شود، در گذشته حکومتها به این بخشها توجه نکردهاند نیاز است که برای دهقانان و مالداران زجر دیده توجه و کار صورت گیرد و امارت پلان مشخص برای سرپای استاد ساختن آن دارد، توزیع تخم بذری، ساخت و ترمیم کانالهای آبیاری، چکدمها، بازاریابی، آوردن سهولتها از عمدهترین کارهای امارت بوده و در آینده این کارها را توسعه و افزایش خواهد داد، کوشش داریم که محصولات افغانی را به بازارهای جهانی معرفی کنیم، از تمام سرمایه گذاران نیز می خواهیم که روی این سکتورها سرمایهگذاری کنند تا از محتاجی خلاص شویم".
در عین حال مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزرا نیز از توجه خاص امارت اسلامی افغانستان به سکتور زراعت سخن زده علاوه کرد "کوشش داریم با ایجاد زیربناها افغانستان را طرقی بدهیم، ایجاد سردخانهها، بازاریابی برای محصولات، راهاندازی نمایشگاهها، آوردن تنوع در زراعت، بلند بردن آگاهیعامه، اعمار بندهای آبگردان، مدیریت آب می تواند در سیمای افغانستان تغییر بیاورد و امارت در سال گذشته در این بخشها فعالیتهای چشمگیر داشته و امسال نیز پروژههای مشخص دارد".
در همین حال در این برنامه پیام ملا محمد حسن آخوند رئیس الوزرا امارت اسلامی افغانستان نیز از سوی قاری عبدالستار سعید رئیس دفتر مقام ریاست الوزرا به خوانش گرفت شد که در آن روی وضعیت بهتر امنیت، آوردن سهولت برای شهروندان، راهاندازی فعالیتهای عمرانی، آوردن تغییر در اقتصاد ملک، عصری سازی زراعت، مالداری، باغداری مبارزه با امراض و آفات نباتی و حیوانی اشاره شده بود.
در همین حال خان محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان از سهولتهای که از سوی رهبری امارت اسلامی افغانستان برای تجار و متشبثین سکتور خصوصی فراهم ساخته سپاسگذاری کرده و از تجار خواست که در داخل کشور سرمایه گذاری نمایند"این نمایشگاه برای مارکیت و بازاریابی محصولات زراعتی، مالداری، باغداری و صنایع دستی بسیار مفید است، کشورهای جهان از راه اندازی این نمایشگاه دستاوردهای خیلی زیاد دارند، از تاجران میخواهیم که مشترک کار کنیم به مصونیت غذایی برسیم، از طریق زراعت و مالداری میتوانم به خود کفایی برسیم و نیاز است منسجم کار کنیم".
در ادامه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت هدف از راهاندازی نمایشگاه را معرفی پیداوار و فراوردی زراعتی و نمایش دستاورد دهقانان و مالداران عنوان نمود" خودکفایی افغانستان وابسته به کار روی زراعت، مالداری و آبیاری دارد، در این بخش کارهای ثمر بخشی در دوران امارت صورت گرفتهاست، با مدیریت مدبرانه کشت کوکنار صفر شده و پروژههای بدیل معیشیت در حال تطبیق میباشد".
مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و از دستاوردهای امارت در نزدیک به سه سال گذشته سخن گفت و تلاش امارت برای صادرات محصولات داخلی به بیرون از کشور صحبت نمود و از مردم خواست که به نمایشگاه آمده از محصولات داخلی خرید نمایند.
همچنان ملاآغا جان آخند "حاجی سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت گزارشی از کارکردها و دستاورد های وزارت زراعت را بیان کرده علاوه کرد" اقتصاد، سیاست، زراعت و استقلال مولفههای اساسی وابسته به هم یک نظام میباشند و ما به آن توجه داریم و حالا فرصت آن است که کار کنیم و در همه بخشها استقلال خود را بدست بیاوریم، خدمات متوازن امارت در سراسر ملک ادامه دارد تا به دسترخوان دهقان و مالدار تغییر مثبت بیاورد".
عبدالرحمان ناصری یک تن از دهقانان از شکردره کابل نیز آب، هوا و خاک افغانستتان را نعمت بزرگ خواند و کار مشترک را در این بخش موثر خواند و تقاضای تکمیل پروژههای نیمه کاره و صادرات محصولات داخلی به بیرون را از امارت نمود.
در اخیر انجینر عبدالغفور غفاری رئیس صندوق انکشاف زراعت در مورد فعالیتهای این صندوق به دهقانان سخن گفت و از پرداخت بیش از۲,۲ میلیارد افغانی بشکل مرابحه در سال جاری سخن زده و از دهقانان و مالداران خواست به دفاتر این صندوق در ولایات مراجعه نموده و از خدمات آن مستفید شوند.
جشن دهقان و سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای چهار روز از دوازدهم تا پانزدهم ثور سال جاری در بادام باغ کابل راه اندازی شده است که در این مایشگاه محصولات زراعت و مالداری، تولیدات داخلی و صنایع دستی خانم ها دد ۲۶۳ غرفه به نمایش گذاشته شده است.
با گرفتن غرفه در میله دهقان و نمایشگاه محصولات زراعتی بهاری سال ۱۴۰۳ تولیدات خود را به فروش برسانید
قرار است جشن دهقان و سیومین نمایشگاه محصولات زراعتی از طرف ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت برای چهار روز از تاریخ دوازدهم الی پانزدهم ثور سال ۱۴۰۳ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و دهها هزار بادیدکننده در بادامباغ کابل برگزار شود.
محصولات خوشکیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسسشده زراعتی و مالداری، ماشینآلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهالهای مثمر و غیر مثمر، دستگاههای تولید برق آفتابی، فعالیتهای زراعتی و تولیدات صنایع دستی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته میشود.
دهقانان و تولیدکنندهگان میتوانند از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکنندهگان محصولات زراعتی غرض همکاریهای آینده قرارداد، تفاهمنامه و تعهد عقد کنند.
بنا بر این، به آگاهی همه شرکتهایی که در بخش تولید محصولات زراعتی، باغداری، مالداری و آبیاری فعالیت دارند، رسانیده میشود که غرفههای این نمایشگاه برای نمایش محصولات شما، از ۱۱ حمل الی ۱۱ ثور ۱۴۰۳، توزیع میگردد. مهربانی کنید و برای ثبت و اخذ غرفه به آمریت نمایشگاه زراعتیِ ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، تشریف بیاورید.