امارت اسلامی به منظور جلوگیری از تلفات مواشی برای مالداران علوفه توزیع می‌کند

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ - ۱۹:۵۷
اسلامي امارت د څارویو دمړینې د مخنیوي په موخه پر مالدارانو واښه وېشي

۱۰ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش

ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان مطابق به پیشنهاد وزارت زراعت جهت جلوگیری از تلفات مواشی برای مالدارانی که به دلیل بارش برف مواشی شان با گرسنگی مواجه است علوفه توزیع می‌کند.
این اقدام پس از شکایت مالداران مبنی بر عدم دسترسی شان به علوفه از سوی وزیر زراعت با مقام ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان پیشنهاد شد که بدین منظور ریاست الوزرا جهت جلوگیری از تلفات مواشی و خساره‌مند شدن مالداران کمیتی را با حضور مولوی عطاءالله عمری وزير زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی نورالله نوری وزير سرحدات اقوام و قبایل و  مولوی دین محمد حنیف وزير اقتصاد به هدف رسيدگی عاجل به موضوع تعین نمود.
رئیس الوزرا امارت اسلامی افغانستان در قدم نخست مبلغ ۵۰ میلیون افغانی را به کمیته موظف سپرد تا به گونه عاجل علوفه لازم را برای مالداران تامین نمایند و همچنین رئیس الوزرا به کمیته رسيدگی به مشکلات مالداران اطمینان داد که هر مبلغی که جهت تامین علوفه برای مالدارانی که به سبب ریزش برف شدید در ولایت‌های مختلف کشور علوفه لازم را برای مواشی خود ندارند را پرداخت می‌نمایید.
کمیته متذکره  تیم کاری مشخص را به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و با حضور معینان وزارت‌های امور سرحدات اقوام و قبایل و اقتصاد توظیف نمود تا به گونه عاجل در هماهنگی با والیان ولایت‌های که در آن مالداران به مشکل نبود علوفه مواجه شدند کار نمایند.
تیم متذکره در هماهنگی مشترک  والی ولایت و ریاست‌های زراعت، اقتصاد و سرحدات و اقوام و قبایل و قومندان لوا کار می‌نمایند تا علوفه را به مکان‌های که مواشی مالداران در آن موقعیت دارد برسانند که در برخی از ولایت‌ها روند خریداری و انتقال علوفه برای مالداران عملا آغاز شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها