۶۴۰ کارمند وزارت زراعت آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۳:۴۸
۶۴۰ کارمند وزارت زراعت آموزش دیدند

۵قوس ۱۳۹۹
ریاست منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۶۴۰ تن از کارمندان این وزارت را در باره چگونگی نامه‌نگاری، برنامه‌ریزی، گزارش‌نویسی، مقرره طرز سلوک، مقرره امور ذاتی کارکنان خدمات ملکی، تطبیق لایحه وظایف و نقش روند ارزیابی از عمل‌کردها آموزش داد.
این برنامه آموزشی از طریق آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالدری برای کارمندان خدمات ملکی ریاست زراعت ولایت‌های پروان، کندهار، ننگرهار، تخار و بدخشان برگزار شده بود. این برنامه مطابق به نیازسنجی قبلی در ریاست‌های زراعت در ۳۴ ولایت و مشخص شدن نتیجه و نیازهای آموزشی کارمندان برگزار شد بود.
قابل یاد آوری است که آمریت ارتقای ظرفیت منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال جاری به منظور ارتقای ظرفیت، شماری از کارمندان مرکزی و ولایتی وزارت زراعت را در بورسیه‌های تحصیلی فیلوشیب و اسکالرشیب داخلی و خارجی معرفی نموده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها