۲۲۰ بسته وسایل مالداری به زنان مالدار در هرات توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۱
۲۲۰ بسته وسایل مالداری به زنان مالدار در هرات توزیع شد

۲۳دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، ۲۲۰ بسته وسایل مالداری به زنان مالدار در این ولایت توزیع کرده است.
این بسته‌های وسایل که به زنانی در ولسوالی‌های انجیل، گذره و کرخ توزیع شده که قبلاً از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2، در باره چگونگی حفاظت و پرورش حیوانات آموزش دیده‌اند.
هر یک این بسته‌ها شامل کلکینچه، هواکش، خوراکه حیوانی «کنسانترت، بُرس پلاستیکی و سطل، جالی برای فلتر کردن شیر، پودر، تکه نخی و حوله، چوکی پلاستیکی و دست‌کش می‌شود. هدف از توزیع این وسایل حمایت از زنان مالدار و کمک برای بهبود اقتصاد خانواده‌های روستایی می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها