کار احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری ۴۲ درصد پیش رفته است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۵ - ۱۹:۵۴
کار احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری ۴۲ درصد پیش رفته است
 
۲۵ اسد ۱۳۹۹
بر اساس برنامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال آبیاری فرعی درجه دوم و سوم برای سال مالی ۱۳۹۹ پلان کرده بود که کار احیا و بازسازی این کانال‌ها ۴۲ درصد پیش رفته است.
این کانال‌ها در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان، ننگرهار و جوزجان موقعیت دارند.
گزارش کاری نیمه‌ی اول سال مالی وزارت زراعت نشان می‌دهد که ۳۵درصد کار ۹۹ کانال فرعی که از سال گذشته باقی مانده بود و کار احیا و بازسازی ۳۳۶ کانال دیگر امسال شروع شده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس طرح خود در سال مال مالی ۱۳۹۹، پیش‌برد ۴۰ درصد کار احیا و بازسازی این کانال‌ها را در نیمه‌ی اول سال مالی جاری پیش‌بینی کرده بود، اما کار این کانال‌ها تا ۴۲ به پیش رفته است.
احیا و بازسازی این کانال‌های فرعی آبیاری، شامل طرح آبیاری سالانه ۵۰ هزار هکتار زمین از طریق احیا، بازسازی و تقویت سیستم‌های آبیاری در کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها