پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز در کابل ساخته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۱۳
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز در کابل ساخته است

۲۷ عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز در کابل ساخته است.
این ذخیره‌گاه‌ها در ولسوالی‌های ده‌سبز، خاک‌جبار، بگرامی، موسهی و برخی نواحی شهری کابل ساخته شده است. کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده بود، حدود یک ماه قبل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه ۴۷ میلیون و ۷۵۶هزار و ۷۸۶ افغانی با ۲۰ درصد سهم مستفیدشونده‌گان ساخته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ۱۲ تُن ظرفیت دارد و دهقانان کابل سالانه یک‌هزار و ۱۶۴ تُن پیاز را می‌توانند در آن‌ها ذخیره‌ کنند.
سال گذشته در کابل یک‌هزار و ۶۳ هکتار زمین پیاز کشت شده و میزان تولید آن به ۲۱ هزار و ۲۶۰ تُن رسیده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۰:۳۱
Background image

در کندهار لابراتوار معیاری زراعتی به ارزش دو میلیون دالر افتتاح شد

 

۲۸ لَړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، به‌منظور معیاری‌سازی تولیدات زراعتی کشور، لابراتوار بزرگ «کند‌ا وزیرزی» با ارزش دو میلیون دالر امریکایی در یک مراسم با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۰:۲۵
Background image

در تورخم ۵۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی قاچاق ضبط و از بین برده شد

۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان قرنطین حیوانی تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، ۵۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی را که به شکل قاچاق و غیرقانونی وارد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری نشست در ریاست اراضی وزارت زراعت برای بررسی استملاک و تعیین قیمت زمین‌های بند للندر (شاه‌توت)

۲۷ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ریاست ع اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشست مهمی به منظور بررسی استملاک زمین‌ها، تعیین قیمت و موضوعات مربوط به اعطای بدیل ملکیت. . .

بازگشت به خبرها