نشست وزیر زراعت با باشندگان ولایت لغمان پیرامون حفاظت از جنگلات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۱:۳۲
نشست وزیر زراعت با باشندگان ولایت لغمان پیرامون حفاظت از جنگلات

۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با همراهی هیئتی از مقامات بلندپایه امارتی، نشستی را با باشندگان ولسوالی‌های مناطق جنگلی ولایت لغمان برگزار کرد. 
این جلسه که در ساختمان ولایت لغمان برگزار شد، به هدف بحث و تبادل نظر در مورد روش‌های موثر حفاظت از جنگلات و همکاری مردم در این راستا صورت گرفت.
در این نشست، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی عبدالحق مخدوم معین پلان و پالیسی وزارت داخله، مولوی احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت، مولوی شیراحمد حقانی والی لغمان، قاری نجیب‌الله بدخشی قوماندان امنیه، مولوی حذیفه رئیس استخبارات و سیداحمد آغا رئیس شرکت امارتی افغان کارت حضور داشتند.
مقامات در این جلسه در مورد اهمیت حفاظت از جنگلات و راهکارهای جلوگیری از قطع بی‌رویه درختان صحبت کردند. در پایان، باشندگان محلی با اعلام همکاری و حمایت خود، اطمینان دادند که در حفاظت از جنگلات مناطق خود نقش فعالی ایفا خواهند کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها