نشست رهبری وزارت زراعت با مسوولان ملکی و نظامی ولایت پکتیا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۹ - ۱۲:۱۷
نشست رهبری وزارت زراعت با مسوولان ملکی و نظامی ولایت پکتیا

۳۰ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی تحت سرپرستی مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون جلب همکاری مسوولان محلی ولایت پکتیا در راستای استفاده مؤثر و جلوگیری از قطع و قاچاق جنگلات برگزار شد. 
در این نشست ملامهر الله حماد والی پکتیا، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی عبدالحق مخدوم معین وزارت امور داخله، مولوی احمد الله زاهد معین وزارت تجارت و صنعت، حاجی عبدالحلیم یاسین قوماندان قطعه محافظت از جنگلات، مولوی محمد عمر مخلص قوماندان امنیه پکتیا، مولوی عبدالهادی زاهد رییس استخبارات، قاری محمد اسماعیل راسخ قوماندان قول اردوی ۲۰۳ المنصوری و تعدادی از روسای سکتور زراعت ولایت پکتیا حضور داشتند. 
وزیر زراعت در این نشست پیرامون ضررهای قطع جنگلات و فواید آن صحبت کرد و هدف سفرش را با حاضران در میان گذاشت. وی اظهار داشت: «نبود جنگلات باعث مشکلاتی چون سیلاب، کمبود اکسیژن، خرابی آب و هوا و تخریب محیط زیست می‌شود. نمونه‌ای از این مشکلات را می‌توان در ولایات شمال مشاهده کرد که امسال سیلاب‌ها خانه‌های زیادی را تخریب کردند و این به دلیل تخریب جنگلات بوده است. حال نظام اسلامی به حفاظت از جنگلات توجه ‌می‌کند و نظر بدهید که چگونه می‌توان جنگلات را بهتر حفاظت کرد. در زمان شاهی، جنگل‌بانان از مناطق محلی تعیین می‌شدند، اکنون نیز گزارشی تهیه و به کابینه ارائه می‌شود.» والی پکتیا نیز در ادامه سخنان خود بر اهمیت مدیریت درست حفاظت از جنگلات تأکید کرد و گفت: «این موضوع نیازمند تلاش مشترک است. مردم از فقر، نداشتن آگاهی از ارزش چوب و برخی تاجران در این امر دخیل هستند. باید از قطعه سبز حمایت شود و به مردم در زمینه مواد خوراکی، سوخت، مالداری و زراعت کمک گردد و آگاهی عامه افزایش یابد.»
قاری محمد اسماعیل راسخ قوماندان قول اردوی ۲۰۳ المنصوری نیز صحبت کرد و خواستار تعیین نفراتی از مردم محل برای حفاظت از جنگلات و گفت‌وگو با قوم‌ها در این زمینه شد.
در پایان، وزیر زراعت مجدداً تأکید کرد که برنامه‌هایی برای کمک به مردم در بخش‌های ماهی‌پروری، مرغ‌پروری، زراعت و مالداری ارائه خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها