نخستین فارم گژدم‌پروری در هلمند ساخته شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۳ - ۱۰:۴۷
 نخستین فارم گژدم‌پروری در هلمند ساخته شد

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
یک فارم مجهز گژدم‌پروری در لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد.
در این فارم ۱۶ هزار گژدم پرورش می‌یابند. زلمی الکو، رییس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید، «به این فارم که از سوی بخش خصوصی ساخته شده، از جانب ریاست زراعت هلمند در زمینه‌های مختلف همکاری‌های همه‌جانبه می‌شود.»
مسوولان این گژدم‌پروری می‌گویند که فارم‌شان را به خاطر جلوگیری از قاچاق گژدم‌های کشور به خارج ساخته‌اند. آنان در فارم‌شان تا این دم ۱۶ هزار گژدم جمع کرده‌اند و از حکومت می‌خواهند که در بازار جهانی، برای‌شان زمینه‌ی فروش زهر گژدم را فراهم کند.
رییس زراعت هلمند گفت، با آغاز کار ساخت و سپس بهره‌برداری از این فارم، برای حل مشکلات و رفع نیازهای مسولوان این فارم،‌ راه‌نمایی‌های فنی و مشورت‌های لازمی داده‌‌اند.
خوراک گژدم‌های این فارم کرم است. هر گژدم در سه ماه، شش قطره زهر تولید می‌کند و بهای یک کیلو زهر گژدم، نزدیک به ۱۰ میلیون دالر است.
باید گفت که نخستین بار در کشور، فارم پرورش گژدم در هرات ساخته شد. در فارم هرات، بیش‌تر از دو هزار گژدم نگه‌داری و زهرشان به شماری از کشورها صادر می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS