نخستین فارم گژدم‌پروری در هلمند ساخته شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۳ - ۱۰:۴۷
 نخستین فارم گژدم‌پروری در هلمند ساخته شد

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
یک فارم مجهز گژدم‌پروری در لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد.
در این فارم ۱۶ هزار گژدم پرورش می‌یابند. زلمی الکو، رییس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید، «به این فارم که از سوی بخش خصوصی ساخته شده، از جانب ریاست زراعت هلمند در زمینه‌های مختلف همکاری‌های همه‌جانبه می‌شود.»
مسوولان این گژدم‌پروری می‌گویند که فارم‌شان را به خاطر جلوگیری از قاچاق گژدم‌های کشور به خارج ساخته‌اند. آنان در فارم‌شان تا این دم ۱۶ هزار گژدم جمع کرده‌اند و از حکومت می‌خواهند که در بازار جهانی، برای‌شان زمینه‌ی فروش زهر گژدم را فراهم کند.
رییس زراعت هلمند گفت، با آغاز کار ساخت و سپس بهره‌برداری از این فارم، برای حل مشکلات و رفع نیازهای مسولوان این فارم،‌ راه‌نمایی‌های فنی و مشورت‌های لازمی داده‌‌اند.
خوراک گژدم‌های این فارم کرم است. هر گژدم در سه ماه، شش قطره زهر تولید می‌کند و بهای یک کیلو زهر گژدم، نزدیک به ۱۰ میلیون دالر است.
باید گفت که نخستین بار در کشور، فارم پرورش گژدم در هرات ساخته شد. در فارم هرات، بیش‌تر از دو هزار گژدم نگه‌داری و زهرشان به شماری از کشورها صادر می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها