ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ - ۱۶:۴۷
ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

۲۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با عبداللطیف مراد، والی ولایت کاپیسا دیدار و روی تطبیق پروژه‌های مختلف در سکتور زراعت و مالداری در این ولایت صحبت کرد.
والی کاپیسا در این ملاقات گفت که پروژه‌های زراعتی و آبیاری در این ولایت تطبیق شده و در کنار آن‌ها هم‌چنان ۱۶۹ پروژه محصولات زراعتی نیز به اتمام رسیده که مؤثر بوده است. آقای مراد در ادامه از وزارت زراعت خواهان افزایش تطبیق پروژه‌‌ها در بخش‌های باغداری، حفاظت از جنگل‌ها، آبیاری و عملی‌سازی پروژه مورد نیاز این ولایت در بخش توسعه‌ی سکتور مالداری شد.
در پایان این ملاقات، ‌داکتر انوارالحق احدی گفت که ما تلاش می‌کنیم در سال مالی ۱۴۰۰، ضمن عملی‌سازی برنامه‌های شامل پلان، شماری از پروژه ها را از جمله در ولایت کاپیسا، به منظور ارائه خدمات بهتر، تطبیق کنیم.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها