معین مالی و اداری از جریان فعالیت کارمندان ریاست مالی و حسابی نظارت کرد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۱۰:۲۴
معین مالی و اداری از جریان فعالیت کارمندان ریاست مالی و حسابی نظارت کرد 

۶ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش 
مولوی آغاجان آخند "حاجی سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز از جریان کار کارمندان ریاست مالی و حسابی این وزارت نظارت نمود.
در نخست معین مالی و اداری به دفتر مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی رفته و در حضور داشت آمران این ریاست با موصوف دیدار نموده و پیرامون مسائل مالی وزارت زراعت صحبت نمودند. 
در جریان این دیدار مسوولان ریاست مالی در مورد فعالیت‌ها، جمع‌آوری عواید، مصارفات و نیازمندی‌های شان به معین مالی و اداری معلومات ارائه نمودند.
بعدآ معین مالی و اداری به دفاتر کارمندان این ریاست رفته و گزارش فعالیت‌های شان را شنید و تاکید نمود که برای کمبودات ایشان تلاش خواهد  نمود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها