معین زراعت و مالداری در محفل فراغت پاراوترنران اشتراک کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ - ۹:۱۱
معین زراعت و مالداری در محفل فراغت پاراوترنران اشتراک کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در محفل فراغت 34 تَن از پاراوترنران از نُه ولایت که در ولایت پروان و هرات آموزش دیده  بودند اشتراک نمود.
این برنامه آموزشی به همکاری کمیته هالند برای افغانستان، توسط پروگرام خدمات معیشت و ثبات افغانستان و تمویل اتحادیه اروپا و هماهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردیده بود.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت در این محفل گفت:« جای خوشحالی است که جوانان کشور ما برای وطن خود خدمت می‌کنند که سبب آبادی کشور می‌گردد، ما می‌خواهیم که این پاراوترنران که از دورترین نقاط در این برنامه آموزشی اشتراک نموده اند مصدر خوب خدمت برای مالداران کشور گردند».
مفتی ذکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت نیز پیرامون اهمیت کار پاراوترنران سخن زده گفت:« فعالیت وترنران در تطبیق واکسین بالای حیوانات، توزیع دوا و سکتور مالداری خیلی موثر است، که هم در صحت حیوانی و هم در اقتصاد مفید است".
 در همین حال داکتر فریدون شیرالله قیومی معاون کمیته هالند برای افغانستان در مورد کارکردهای نهاد متذکره صحبت کرد گفت:«در سال ۲۰۲۲ میلادی در نُه ولایت پروژه های داشتیم که شامل خدمات وترنری، ساخت ذخیره‌گاه خوراکه حیوانی، همکاری در کلینیک‌های حیوانی، تطبیق واکسین و توزیع مواد خوراکی و دوا برای مالداران می‌باشد».
در این محفل رییس زراعت ولایت کابل، رییس زراعت پروان، استادان پوهنتون کابل، مسوولین صحت حیوانی و شاگردان اشتراک نموده بودند، در اخیر این محفل بعضی لوازم وترنری برای این پاراوترنران نیز توزیع گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۸
Background image

آغاز دور جدید صادرات آلوچه از کندهار به دبی؛ امیدواری به افزایش عواید دهاقین

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار می‌گویند که با حمایت مالی یک شرکت خصوصی، برای نخستین‌بار روند صادرات آلوچه از کندهار به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی دره ولایت  پنجشیر

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفات مورپت‌دار و مور خیمه‌ساز را در ولسوالی دره راه‌اندازی کرده است. 
این کمپاین به‌منظور جلوگیری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

در پکتیا برای شماری از خانواده‌های بی‌بضاعت فارم‌های کوچک مرغداری ساخته شد

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا در تلاش‌های خود، با حمایت مالی مؤسسه اکشن‌اید، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در مرکز، ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها