معین زراعت و مالداری با مسوولان سه پروژه دیدار کرد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۸:۵۳
معین زراعت و مالداری با مسوولان سه پروژه دیدار کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان پروژه   دفتر ارتباط، کمیته پناهنده‌گان دانش و سازمان بهره وری آسیایی دیدار و روی تطبیق پروژه‌ها و گفتگو کرد.

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این دیدار گفت:« در مدت بیست سال پروژه‌های زیادی به افغانستان آمد اما درست تطبیق نشد ما با شما همکار هستم اما شفافیت و موثریت را می‌خواهیم و از آن نظارت می‌کنیم.»
این سه پروژه در همکاری یکدیگر پروژه را زیر نام (Afghan Aid for peace and prosperity) در ولایت های ننگرهار، نورستان، غور و بادغیس تطبیق می‌کنند، که طرح آن را با معین زراعت و مالداری شریک ساختند.
هم‌چنان در این جلسه روی اهداف، معیارها، فرصت‌ها، مفیدیت و موثریت این پروژه بعد از تطبیق بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
 وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد به همکاری موسسات همکار داخلی و بین‌المللی پروژه‌های کوتاه مدت و دراز مدت را تطبیق نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها