مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها