قرار است در کمپین نهال‌شانی امسال در هرات، بیش از۶۰ هزار نهال غرس شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ - ۱۴:۸
قرار است در کمپین نهال‌شانی امسال در هرات، بیش از۶۰ هزار نهال غرس شود

۱۹ دلو ۱۳۹۹
کمپین نهال‌شانی دیروز در منطقه پشتون‌پل ولسوالی گذره با حضور محنسه حسن‌زاده معاون مقام ولایت، عبدالصبور رحمانی رییس زراعت هرات و نصیراحمد فضلی رییس حفاظت از محیط زیست، با جمع از همکاران ریاست زراعت، نماینده‌گان رسانه‌ها و هم‌چنان دهقانان رسما افتتاح شد.
عبدالصبور رحمانی رییس زراعت هرات می‌گوید: «قرار است در این کمپین بیش از ۶۰ هزار نهال تزئینی، مثمر و غیر مثمر به اساس سهمیه‌بندی مقام ولایت برای ارگان‌های امنیتی، ولسوالی‌های نُزده‌گانه و ادارات دولتی به خاطر سرسبزی و مبازره با آلوده‌گی‌های محیط زیستی در هرات توزیع و غرس شود.»
کمپین نهال‌شانی طبق برنامه‌های همه‌ساله ریاست زراعت هرات و به منظور ایجاد فضای سبز و جلوگیری از آلوده‌گی هوا راه‌اندازی می‌شود.
رییس زراعت هرات در مراسم افتتاح کمپین نهال‌شانی از مردم خواست تا در قسمت حفاظت از نهال‌ها و هم‌چنان تقویت این روند سهم بیش‌تر بگیرند.
در این کمپین، قرار است که ریاست زراعت در ساحات مربوطه خویش، در حدود ۲۰ هزار نهال را غرس، آبیاری و حفاظت کند.
روند نهال‌شانی در هرات همه ساله از ۱۵ دلو آغاز می‌گردد و تا دوم حمل ادامه می‌یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها