فعالیت‌های عمده‌ ریاست زراعت بغلان در سال مالی ۱۳۹۹

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۵:۴۴
۱۳۹۹یم مالي کال کې د بغلان د کرنې ریاست عمده فعالیتونه


۲۶میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت بغلان، در سال مالی ۱۳۹۹ خورشیدی، در عرصه‌های مختلف انکشافی از جمله در بخش‌های باغداری، مالداری، آبیاری، تنظیم علفچرها، تطبیق پروژه‌های زیربنایی، احداث قطعات نمایشی گندم، شالی، پخته، مبارزه با آفات نباتی و حیوانی، اصلاح نسل حیوانات از طریق القاح مصنوعی و ترویج روش‌های نوین زراعتی و مالداری فعالیت‌های گسترده انجام داده است.
این ریاست که تاکنون بیش از ۶۶ درصد بودجه انکشافی خود را به مصرف رسانده، از طریق فعالیت آن نزدیک به ۱۱هزار تن از باشندگان این ولایت از مزایای برنامه‌های انکشافی‌اش بهره‌مند شده‌اند.
تحت پوشش آبیاری قرار گرفتن هشت‌صد هکتار زمین و احداث و احیای بیش از یک‌هزار و دوصد جریب باغ در بغلان بخش دیگری از فعالیت‌های عمده‌ی این ریاست در جریان سال مالی ۱۳۹۹ خورشیدی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها