فعالیت‌های عمده‌ ریاست زراعت بغلان در سال مالی ۱۳۹۹

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۵:۴۴
۱۳۹۹یم مالي کال کې د بغلان د کرنې ریاست عمده فعالیتونه


۲۶میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت بغلان، در سال مالی ۱۳۹۹ خورشیدی، در عرصه‌های مختلف انکشافی از جمله در بخش‌های باغداری، مالداری، آبیاری، تنظیم علفچرها، تطبیق پروژه‌های زیربنایی، احداث قطعات نمایشی گندم، شالی، پخته، مبارزه با آفات نباتی و حیوانی، اصلاح نسل حیوانات از طریق القاح مصنوعی و ترویج روش‌های نوین زراعتی و مالداری فعالیت‌های گسترده انجام داده است.
این ریاست که تاکنون بیش از ۶۶ درصد بودجه انکشافی خود را به مصرف رسانده، از طریق فعالیت آن نزدیک به ۱۱هزار تن از باشندگان این ولایت از مزایای برنامه‌های انکشافی‌اش بهره‌مند شده‌اند.
تحت پوشش آبیاری قرار گرفتن هشت‌صد هکتار زمین و احداث و احیای بیش از یک‌هزار و دوصد جریب باغ در بغلان بخش دیگری از فعالیت‌های عمده‌ی این ریاست در جریان سال مالی ۱۳۹۹ خورشیدی است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها