سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین در بغلان تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۰ - ۱۹:۵۷
سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین در بغلان تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد

۲۰ سنبله ۱۳۹۸
با بازسازی شبکه آبیاری «جوی کلان» در ولسوالی نهرین بغلان، سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین تحت آبیاری قرار می‌گیرد.
این شبکه‌ی آبیاری که چهار کیلومتر طول دارد، کار بازسازی آن جریان داد. این شبکه با هزینه ۲۲ میلیون افغانی از طریق برنامه تنظیم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در حال بازسازی است.

با بازسازی شبکه‌ آبیاری جوی کلان، یک‌هزار و ۵۵۰ تن از باشندگان محل مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها