سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین در بغلان تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۰ - ۱۹:۵۷
سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین در بغلان تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد

۲۰ سنبله ۱۳۹۸
با بازسازی شبکه آبیاری «جوی کلان» در ولسوالی نهرین بغلان، سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین تحت آبیاری قرار می‌گیرد.
این شبکه‌ی آبیاری که چهار کیلومتر طول دارد، کار بازسازی آن جریان داد. این شبکه با هزینه ۲۲ میلیون افغانی از طریق برنامه تنظیم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در حال بازسازی است.

با بازسازی شبکه‌ آبیاری جوی کلان، یک‌هزار و ۵۵۰ تن از باشندگان محل مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۳۶۶۱ دهقان در دایکندی

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی سیاه و سفید را برای دهقانان این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ پروان

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به‌منظور افزایش حاصلات گندم و حمایت از دهقانان، روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۲
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز در ولایت بادغیس

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز (سگ‌دیوانه) را به‌منظور جلوگیری از شیوع این بیماری و حفاظت از صحت حیوانات در سطح مرکز و. . .

BACK TO NEWS