سفر سرپرست وزارت زراعت به ولسوالی گیان پکتیکا

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۵۷
سفر سرپرست وزارت زراعت به ولسوالی گیان پکتیکا


۳ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت و هیئت همراه متشکل از پنج وزارت با باشنده‌گان و مسوولان محلی ولسوالی گیان ولایت پکتیکا دیدار کرده و برای‌شان اطمینان داد که امارت اسلامی همیشه از آنها حمایت می‌کند.
سرپرست وزیر زراعت در این دیدار فرمان امیرالمومنین مبنی بر بسیج امکانات در مرکز و ولایات جهت کمک رسانی به آسیب‌دیده‌گان را بیان کرده و در کنار آن پیام رئیس الوزرا را در مورد پرداخت صد هزار افغانی برای هر شهید و ۵۰ هزار افغانی برای هر زخمی را برای باشنده‌گان متضرر شده رسانید.
مولوی عبدالرحمن راشد به روح شهدا دعا خواند و برای زخمیان شفای عاجل خواست. آقای راشد به نمایندگی از امارت اسلامی تعهد سپرد که پس از تکمیل کمک رسانی اولیه تاسیسات و زیربناهای زراعتی و مساجدی که در ولسوالی گیان در اثر سیل و زلزله اخیر تخریب شده  بازسازی گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۴
Background image

راه‌اندازی کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی اشکاشم بدخشان

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی اشکاشم این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این کمپاین از سوی مدیریت خدمات زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بسته‌های غذایی و میوه تازه برای ۳۰۰ خانواده در سمنگان

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع بسته‌های مواد غذایی و میوه تازه برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های دره‌صوف بالا و پایین این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس. . .

بازگشت به خبرها