سرپرست وزارت زراعت: مصرف موثر بودجه باید وزارت را به اهدافش برساند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲ - ۱۳:۴۵
سرپرست وزارت زراعت: مصرف موثر بودجه باید وزارت را به اهدافش برساند

۲ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر معینیت مالی و اداری حضور یافته و درباره تشکیل، فعالیت‌ها، ساحه‌ی کاری و برنامه‌های آینده این معینیت معلومات دریافت کرد.
 در ابتدا عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت به شکل مختصر درباره‌ی معرفی پروژه‌های انکشافی، ساحه‌ی فعالیت و بودجه‌ی این پروژه‌ها، دست‌آوردها و چالش‌های ریاست‌های منابع بشری، مالی، تدارکات، اداری، تکنولوژی معلوماتی و ریاست مصونیت غذایی و ذخایر استراتژیک غله‌جات جزییات مفصل ارایه کرد.
پس از آن، سرپرست وزارت زراعت ضمن ارایه‌ی رهنمودهایش، در مورد مصرف بودجه‌ی پروژه‌ها، پلان سال آینده‌ی مالی و درباره‌ی وجود چالش‌هایی که از سوی معینیت مالی و اداری در چند بخش طرح شد، گفت که ‌در سال آینده با در نظر داشت امکانات بودجه‌ای در عبور از چالش‌ها و ایجاد فرصت‌ها اقدام می‌شود.
آقای احدی تأکید کرد که مصرف مؤثر بودجه توسط تمامی پروژه‌ها و بخش‌ها باید به صورتی باشد که وزارت به هدف تعیین‌شده‌اش برسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها