زیربناهای زراعتی که در حادث طبیعی اخیر متضرر شده بازسازی می‌گردد

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۱۲
زیربناهای زراعتی که در حادث طبیعی اخیر متضرر شده بازسازی می‌گردد


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت در جریان دیدار با مضررین زلزله و سیلاب های اخیر در ولسوالی برمل پکتیکا برایشان تعهد سپرد که پس تکمیل کمک‌های اولیه زیربنا‌های زراعتی که در این حادثه تخریب گردیده بازسازی می‌گردد.
سرپرست وزارت زراعت که به منظور کمک رسانی به متضرر شده‌گان زلزله و سیلاب اخیر به ولایت پکتیکا سفر کرده است هنگام دلجویی از متضرر شده‌گان برایشان تعهد سپرد که وزارت زراعت پس از تکمیل کمک رسانی اولیه که شامل توزیع مواد غذایی و سایر تجهیزات اولیه می‌شود ارزیابی می‌نماید که به چه اندازه کانال‌های آبیاری، باغ‌های زراعت و سایر زیربناهای زراعتی تخریب گردیده است تا آن را بازسازی نماید.
متضرر شده‌گان از توجه به موقع مسوولان امارت اسلامی و کمک رسانی‌شأن ابراز  قدردانی کردند

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS