زیربناهای زراعتی که در حادث طبیعی اخیر متضرر شده بازسازی می‌گردد

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۱۲
زیربناهای زراعتی که در حادث طبیعی اخیر متضرر شده بازسازی می‌گردد


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت در جریان دیدار با مضررین زلزله و سیلاب های اخیر در ولسوالی برمل پکتیکا برایشان تعهد سپرد که پس تکمیل کمک‌های اولیه زیربنا‌های زراعتی که در این حادثه تخریب گردیده بازسازی می‌گردد.
سرپرست وزارت زراعت که به منظور کمک رسانی به متضرر شده‌گان زلزله و سیلاب اخیر به ولایت پکتیکا سفر کرده است هنگام دلجویی از متضرر شده‌گان برایشان تعهد سپرد که وزارت زراعت پس از تکمیل کمک رسانی اولیه که شامل توزیع مواد غذایی و سایر تجهیزات اولیه می‌شود ارزیابی می‌نماید که به چه اندازه کانال‌های آبیاری، باغ‌های زراعت و سایر زیربناهای زراعتی تخریب گردیده است تا آن را بازسازی نماید.
متضرر شده‌گان از توجه به موقع مسوولان امارت اسلامی و کمک رسانی‌شأن ابراز  قدردانی کردند

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها