زیربناهای زراعتی که در حادث طبیعی اخیر متضرر شده بازسازی می‌گردد

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۱۲
زیربناهای زراعتی که در حادث طبیعی اخیر متضرر شده بازسازی می‌گردد


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت در جریان دیدار با مضررین زلزله و سیلاب های اخیر در ولسوالی برمل پکتیکا برایشان تعهد سپرد که پس تکمیل کمک‌های اولیه زیربنا‌های زراعتی که در این حادثه تخریب گردیده بازسازی می‌گردد.
سرپرست وزارت زراعت که به منظور کمک رسانی به متضرر شده‌گان زلزله و سیلاب اخیر به ولایت پکتیکا سفر کرده است هنگام دلجویی از متضرر شده‌گان برایشان تعهد سپرد که وزارت زراعت پس از تکمیل کمک رسانی اولیه که شامل توزیع مواد غذایی و سایر تجهیزات اولیه می‌شود ارزیابی می‌نماید که به چه اندازه کانال‌های آبیاری، باغ‌های زراعت و سایر زیربناهای زراعتی تخریب گردیده است تا آن را بازسازی نماید.
متضرر شده‌گان از توجه به موقع مسوولان امارت اسلامی و کمک رسانی‌شأن ابراز  قدردانی کردند

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها