دیدار مسوولان وزارت زراعت با هیئت وزارت تجارت کشور پاکستان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۳۸
دیدار مسوولان وزارت زراعت با هیئت وزارت تجارت کشور پاکستان 

مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکر الله ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی و انجنیر عتیق الله مسلم رئیس حفاظه نباتات و قرنطین این وزارت با هیئتی از کشور پاکستان که به رهبری محمد خورم آغا معین وزارت تجارت آن کشور به افغانستان آمده بودند دیدار کردند.
در این دیدار دو طرف پیرامون تعرفه ترجعی کشور پاکستان بر پنج نوع میوه جات کشور، فومگیشن دوباره پنبه صادراتی افغانستان در پاکستان و شریک سازی اسناد قرنطین میان دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.
در این نشست مسوولان وزارت زراعت در خواست های خود را مبنی بر کم شدن تعرفه ترجعی کشور پاکستان  بالای پنج نوع میوه افغانستان (بادام، انار، انگور، کشمش، زردالو و سیب) به مسوولان هیئت کشور پاکستان بیان کرده و خواستار به صفر رسانیده و یا کاهش آن شدند.
در همین حال موضوع عدم  فوموگیشن دوباره پنبه افغانستان در کشور پاکستان نیز درخواست‌های بود که از جانب مسوولان وزارت زراعت امارت اسلامی افغانستان با هیئت کشور پاکستان مطرح شد به گفته مسوولان بخش قرنطین وزارت زراعت مطابق به معیار های بین الملی فوموگیشن دوباره  در یک محدوده زمانی کوتاه باعث متضرر شدن پنبه و سایر محصولات زراعتی  می گردد.
قرار است در دو هفته آینده مسوولان بخش قرنطین دو کشور نشست آنلاینی را به منظور حل مشکلات قرنطین میان دو کشور برگزار نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان کمیته هالند

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با داکتر عبدالقادر فخری معاون کمیته هالند، داکتر فریدون قیومی مسوول برنامه‌ها و داکتر محمد شاپور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۲
Background image

افزایش ساحه تحت کشت شالی و تولید برنج در کشور در سال ۱۴۰۴

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس گزارش ریاست احصائیه و معلومات  زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ساحه تحت کشت شالی و میزان تولید برنج در سال ۱۴۰۴ در سطح کشور افزایش یافته است.
مطابق ارقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۰
Background image

توزیع نهال‌های مثمر گیلاس در ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت، به‌منظور توسعه باغداری معیاری، افزایش عواید دهقانان و کاهش کشت کوکنار، نهال‌های مثمر گیلاس را. . .

بازگشت به خبرها