حاصلات سالانه‌ی خرمای ننگرهار به ۱۵۰ تن می‌رسد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۶ - ۲۰:۴۴
حاصلات سالانه‌ی خرمای ننگرهار به ۱۵۰ تن می‌رسد
 
۱۶ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گوید که حاصلات نخل‌های خرمای این ولایت، هر سال نسبت به سال دیگر افزایش می‌یابد و تولید آن امسال به حدود ۱۵۰ تن می‌رسد.
مسوولان ریاست زراعت ننگرهار می‌گویند که آب و هوای این ولایت برای پرورش خیلی از میوه‌ها مناسب است و پرورش و حاصل‌دهی خرما نیز در این ولایت رشد و توسعه یافته است.
در ولایت ننگرهار تا این دم ۸۰ جریب باغ خرما ساخته شده است که اکثر این باغ‌ها در ولسوالی‌های گوشته و سرخرود واقع است. هم‌چنان در ننگرهار کلکسیون میوه‌جات وجود دارد که در این کلکسیون نهال‌های خرما نیز کاشته شده است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که در سال آینده در این ولایت ۳۵۱ جریب باغ جدید خرما ساخته می‌شود. این ریاست می‌گوید که از میان ۳۵۱ جریب باغ جدید خرما که قرار است در سال آینده ساخته شود، ۱۸۰ جریب آن را شرکت زراعتی «وادی ننگرهار» می‌سازد.
به گفته‌ی ریاست زراعت ننگرهار، اگر در این ولایت تلاش‌های فعلی ریاست زراعت و تعهد کنونی مردم به پرورش نخل‌های خرما ادامه یابد، دیری نخواهد گذشت که ننگرهار در تولید خرمای مصرفی‌اش به خودکفایی برسد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها