جلسه‌ای به منظور بازاریابی  برای محصولات داخلی در نمایشگاه قطر برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۵:۲۰
جلسه‌ای به منظور بازاریابی  برای محصولات داخلی در نمایشگاه قطر برگزار شد

۱۸ میزان ۱۴۰۲ 
مفتی عبدالرحیم شاهد رییس  توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که به منظور اشتراک در نمایشگاه بین الملی قطر عازم کشور قطر گردیده جلسه‌ای را با تجار و شرکت دارن افغان مقیم قطر برگزار کرد.
این جلسه به منظور بهبود امور بازاریابی محصولات زراعتی در غرفه‌های محصولات زراعت افغانستان در نمایشگاه بین الملی  قطر برگزار شد که در آن تاکید بر دریافت بازار مناسب جهت فروش محصولات داخلی مخصوصا محصولات زراعتی کشور صورت گرفت.
در این جلسه رئیس سکتور توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان بر نمایش بهتر محصولات داخلی کشور تاکید کرده و از تجار و شرکت دارانی که در نمایشگاه بین الملی قطر به نماینده گی افغانستان اشتراک نمودن خواست تا تمام معیاری های لازم را جهت به نمایش گذاشتن محصولات زراعتی در نظر گیرند و تلاش نمایند با بازاریابی خوبی برای محصولات داخلی کشور انجام دهند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۴۰
Background image

قرارداد ساحات نباتات طبی هوشی در دایکندی از طریق مزایده واگذار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی پس از سروی تخنیکی ساحات رویش نباتات طبی هوشی در ولسوالی‌های خدیر، پاتو، اشترلی و میرامور، روند واگذاری این ساحات را از طریق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۳۵
Background image

دمیدان وردګو ولایت په دوو ولسوالیو کې پر یوشمېر مستحقو کورنیو مرستې ووېشل شوې

۲۷ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۳۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
دمیدان وردګو ولایت دایمیرداد اوحصه اول بهسود ولسوالیو په کچه د کرنې ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» تر عنوان لاندې د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۱۳
Background image

دیدار رئیس زراعت سمنگان با مسئولان موسسه افغان اید

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با چارلز ریچارد دیوی رئیس عمومی موسسه افغان اید، هیأت همراهش و مسئول ولایتی این موسسه در. . .

بازگشت به خبرها