جلسه‌ای به منظور بازاریابی  برای محصولات داخلی در نمایشگاه قطر برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۵:۲۰
جلسه‌ای به منظور بازاریابی  برای محصولات داخلی در نمایشگاه قطر برگزار شد

۱۸ میزان ۱۴۰۲ 
مفتی عبدالرحیم شاهد رییس  توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که به منظور اشتراک در نمایشگاه بین الملی قطر عازم کشور قطر گردیده جلسه‌ای را با تجار و شرکت دارن افغان مقیم قطر برگزار کرد.
این جلسه به منظور بهبود امور بازاریابی محصولات زراعتی در غرفه‌های محصولات زراعت افغانستان در نمایشگاه بین الملی  قطر برگزار شد که در آن تاکید بر دریافت بازار مناسب جهت فروش محصولات داخلی مخصوصا محصولات زراعتی کشور صورت گرفت.
در این جلسه رئیس سکتور توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان بر نمایش بهتر محصولات داخلی کشور تاکید کرده و از تجار و شرکت دارانی که در نمایشگاه بین الملی قطر به نماینده گی افغانستان اشتراک نمودن خواست تا تمام معیاری های لازم را جهت به نمایش گذاشتن محصولات زراعتی در نظر گیرند و تلاش نمایند با بازاریابی خوبی برای محصولات داخلی کشور انجام دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها