تدویر نشستی به منظور کنترول قیمت پیاز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۱۶:۰
تدویر نشستی به منظور کنترول قیمت پیاز

۲۲جوزای۱۴۰۰
نشستی تحت رهبری شیرشاه امیری مالداری و زراعت و وزارت زراعت، به منظور کنترول قیمت پیاز در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست نمایندگانی از اتاق زراعت، تاجران و وزارت تجارت حضور داشتند و در مورد روش‌های مدیریت تولید، صادرات، واردات و قیمت پیاز بحث شد. تاجران اشتراک‌کننده خواستار توجه در زمینه مدیریت خرید و فروش و هم‌چنین قیمت پیاز شده و تاکید کردند که نباید دهقانان متضرر شوند.
در همین‌حال، شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت گفت: «نیاز است که سکتور خصوصی در این قسمت بیشتر سرمایه‌گذاری کند، با آن‌هم وزارت زراعت هزاران ذخیره‌گاه کوچک را به منظور نگهداشت پیاز و کمک به دهقانان ساخته و امسال هم ساخت این ذخیره‌‌گاه‌ها ادامه دارد. در شرایط فعلی که فصل برداشت پیاز می‌باشد، باید بازار کنترول شود و قیمت پیاز در نوسان نباشد، نیاز است.»
آقای امیری تاکید کرد که در باره چگونگی کنترول قیمت پیاز، نیاز است تا نشستی با وزارت مالیه نیز برگزار شود تا وادرات پیاز از کشورهای همسایه کنترول گردد. او گفت این نشست با وزارت مالیه هفته آینده برگزار خواهد شد.
ماه جوزا، آغاز فصل برداشت پیاز در مناطق گرم‌سیر می‌باشد و این روند چند ماه دیگر ادامه می‌یابد.
سال گذشته میزان تولید پیاز در افغانستان به بیشتر از ۳۱۰هزار متریک‌تُن رسیده بود و افغانستان سالانه به ۴۵۰ هزار تُن پیاز نیاز دارد. هم‌چنین در یک سال گذشته، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مناطق مختلف کشور حدود ۳۵۰۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخت. این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری حدود پنجاه‌هزار متریک‌تُن پیاز دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

فرصت محدود است؛ غرفه‌ها اندک می‌باشند، پس بشتابید!


سرمایه‌گذاران و متشبثین بخش زراعت و مالداری می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، تولیدات خویش را معرفی نموده و به بازار عرضه کنند. حضور در این نمایشگاه، بستر مناسبی را برای بازاریابی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

BACK TO NEWS