تدویر نشستی به منظور کنترول قیمت پیاز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۱۶:۰
تدویر نشستی به منظور کنترول قیمت پیاز

۲۲جوزای۱۴۰۰
نشستی تحت رهبری شیرشاه امیری مالداری و زراعت و وزارت زراعت، به منظور کنترول قیمت پیاز در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست نمایندگانی از اتاق زراعت، تاجران و وزارت تجارت حضور داشتند و در مورد روش‌های مدیریت تولید، صادرات، واردات و قیمت پیاز بحث شد. تاجران اشتراک‌کننده خواستار توجه در زمینه مدیریت خرید و فروش و هم‌چنین قیمت پیاز شده و تاکید کردند که نباید دهقانان متضرر شوند.
در همین‌حال، شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت گفت: «نیاز است که سکتور خصوصی در این قسمت بیشتر سرمایه‌گذاری کند، با آن‌هم وزارت زراعت هزاران ذخیره‌گاه کوچک را به منظور نگهداشت پیاز و کمک به دهقانان ساخته و امسال هم ساخت این ذخیره‌‌گاه‌ها ادامه دارد. در شرایط فعلی که فصل برداشت پیاز می‌باشد، باید بازار کنترول شود و قیمت پیاز در نوسان نباشد، نیاز است.»
آقای امیری تاکید کرد که در باره چگونگی کنترول قیمت پیاز، نیاز است تا نشستی با وزارت مالیه نیز برگزار شود تا وادرات پیاز از کشورهای همسایه کنترول گردد. او گفت این نشست با وزارت مالیه هفته آینده برگزار خواهد شد.
ماه جوزا، آغاز فصل برداشت پیاز در مناطق گرم‌سیر می‌باشد و این روند چند ماه دیگر ادامه می‌یابد.
سال گذشته میزان تولید پیاز در افغانستان به بیشتر از ۳۱۰هزار متریک‌تُن رسیده بود و افغانستان سالانه به ۴۵۰ هزار تُن پیاز نیاز دارد. هم‌چنین در یک سال گذشته، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مناطق مختلف کشور حدود ۳۵۰۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخت. این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری حدود پنجاه‌هزار متریک‌تُن پیاز دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها