تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف زراعتی دستاوردهای چشمگیری داشته است.
به گفته‌ی مسئولان، در این فارم روی هفت نوع نبات از جمله سبزیجات، غله‌جات و میوه‌جات تحقیق صورت گرفته و نتایج آن رضایت‌بخش بوده است.
محمد عارف عرفان، متخصص میوه‌جات و سبزیجات فارم کوه‌کران گفت که در این مرکز شش کلکسیون ملی میوه شامل انار، شفتالو، آلو، انجیر و انگور ایجاد شده و حاصل آن‌ها بسیار خوب بوده است.
او افزود که در این فارم روی ده‌ها نوع انار تحقیق انجام شده و برای دهقانان، باغداران و محصلان پوهنتون کندهار زمینه آموزش‌های عملی فراهم گردیده است.
عرفان از تاجران و سرمایه‌گذاران خواست تا در بخش‌های مختلف زراعتی این فارم سرمایه‌گذاری کنند و در توسعه فعالیت‌های زراعتی کندهار سهم بگیرند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها